• Tanquem un any més repartint milers de regals i personalitzacions per tot el món. Un any de nous horitzons, nous productes, noves incorporacions, nous camins. Un any de prova i error i, com sempre, ple d'aprenentatges. Així, et deixem els nostres productes més venuts aquest 2023.

  • Les nostres tovalloles de microfibra tornen a liderar el rànquing dels més venuts d'aquest any. I sabem molt bé per què. Primer, per les infinitesopcions de personalització que oferim. Segon, pels seus materials i propietats sostenibles i d'alta qualitat.

    En set mides diferents, s'adapten perfectament a tots sectors: les més petites per a esport i alimentació, les mitjanes per a viatges i cosmètica, les grans per a hotels i spa... A més, amb el nostre procés d'impressió digital, qualsevol disseny es pot fer realitat.

    Però el gran valor de les nostres tovalloles és, sens dubte, el petit impacte mediambiental i els estalvis que comporten en comparació amb les tovalloles de cotó tradicional. A Arpe, hem trobat la millor recepta de microfibra reciclada per crear tovalloles sostenibles súper absorbents i duradores. Tovalloles que emeten un 76% menys de CO2 en produir-se, i necessiten molta menys energia, sabó i aigua en rentar-se.

    Així, a mesura que la demanda de productes respectuosos amb el medi ambient augmenta, les nostres tovalloles de microfibra segueixen sent una elecció sòlida per a les empreses que busquen fer una impressió duradora.

    Tovalloles de microfibra 
  • Les nostres icòniques camusses de microfibra es mantenen fermes a la segona posició. El producte "on tot va començar:" primer amb els nostres pares al sector automòbil, i després amb nosaltres patentant el fulletó informatiu tèxtil. Un producte que ha resistit la prova del temps i ha demostrat que la qualitat i la confiança són atemporals.

    I és que les camusses de microfibra són un producte senzill, però amb tantíssim valor per a la empresa. Des dels inicis, les hem tractat com a molt més que un producte promocional ordinari. Sinó com una carta de presentació al món, una eina de màrqueting innovadora, una alternativa sostenible i duradora al paper.

    Les nostres camusses de microfibra són una forma tangible i pràctica per a que els clients promocionin la seva marca mentre segueixen pràctiques sostenibles i regalen utilitat.

    Camusses de microfibra 
  • Sorprenent-nos a tots, el producte més nou al nostre catàleg, els mini necessers, guanyen la tercera posició dels més venuts d'aquest any. Aquest any, vam treure dos nous models de necessers plans i, sens dubte, han arribat per quedar-se.

    Els necessers són un producte molt versàtil, útil i pràctic per regalar, i ho sabíem. I també sabíem que necessitàvem fabricar una mida més petita, més portable, més del dia a dia. I així ho vam fer. Els mini necessers han revolucionat el nostre món de productes promocionals, sobretot en certs sectors com els museus i les òptiques. Com a organitzador, com a essencial de viatge, com a estoig de maquillatge... les possibilitats i aplicacions d'aquest producte són infinites.

    A més, amb la sostenibilitat en primer pla de la nostra filosofia de disseny, els mini necessers també estan fabricats amb fil rPET post-consum, oferint una elecció sense remordiments tant per a les empreses com per als consumidors.

    Necessers 

En un món que valora cada cop més la sostenibilitat, els nostres tres productes més venuts del 2023 no només reflecteixen les necessitats en evolució dels nostres clients, sinó també la nostra dedicació per fabricar i oferir productes promocionals d'alta qualitat i respectuosos amb el medi ambient.

1 de 4