Enamorats de la nostra tradició.

Orgull de fabricar a Barcelona.

Som una empresa local des dels nostres inicis, fa dècades. Així que tot allò que podem fer, ho fem a casa, internament. Ideem, dissenyem, prototipem, teixim, laminem, tallem, imprimim, cosim, fabriquem i empaquetem a la nostra fàbrica a Arenys de Munt. I el que no podem fer, ho busquem en fabricants locals propers que comparteixen els mateixos valors que nosaltres. Així que si tries Arpe, estàs apostant per 20 petits humans i una forta xarxa de col·laboradors locals.

Perfectament imperfectes

Volem que els nostres productes estiguin íntimament connectats amb el lloc, l'origen i les persones que hi ha darrere. Per això fem les coses nosaltres mateixos. Som artesans de cap a peus i cada producte està creat amb molta cura i amor pel nostre equip. Mentre una talla la tela, l'altra imprimeix el disseny i la següent cus les vores. Una combinació de treball manual i en equip que fa que cada producte sigui únic i imperfecte, com cap altre.

  • Ser sostenible no s'hauria de qüestionar. Tots els nostres productes estan ecodissenyats sota els criteris de l'economia circular i amb energia 100% renovable (de fet, acabem d'instal·lar panells solars a la nostra fàbrica!). Busquem les mesures més òptimes i tallem el teixit acord per generar la menor quantitat de residus. També ens assegurem que els nostres productes siguin reciclats i reciclables, la majoria sent monomaterials, per fer-ho més fàcil. I tractem el nostre packaging de la mateixa manera: com menys quantitat i més reciclat, millor.

Els nostres productes estan fabricats amb teixit de fil de polièster procedent d'ampolles rPET post-consum. Sí, utilitzar materials sintètics i reciclats és una decisió pròpia. Com a éssers humans, estem constantment produint i utilitzant nous recursos, creant una quantitat increïble de residus. Residus que, o bé s'incineren, o bé es queden a la Terra amb nosaltres, contaminant moltíssim en tots dos casos. Així que nosaltres hem decidit no formar-ne part. Hem decidit utilitzar els residus ja existents i donar-los una segona vida. Com? Les ampolles de plàstic es fonen per crear un teixit de microfibra súper suau, també anomenat fil de polièster, que després es teixeixen en grans peces de roba. Fàcil.

Mitzem la nostra
petjada de carboni

Volem ser millors cada dia, per a nosaltres i per al planeta. Per això hem mesurat la petjada de carboni del nostre producte estrella, la tovallola de microfibra i de tota la nostra empresa. D'aquesta manera, primer podem reduir allò que emetem i després compensar allò que no podem reduir. I després d'anys implicats en la sostenibilitat, estem molt orgullosos del que hem aconseguit i sabem que estem al camí correcte per arribar a ser una empresa zero-emissions-netes.

Video