• Després del llançament dels nostres mini necessers (que va ser tot un èxit!), molts de vosaltres ens vau preguntar si eren impermeables. Aquesta petita curiositat va despertar les nostres ganes d'innovar i crear, així que ens vam posar per feina.

    I, després de molts mesos de proves, per fi vam trobar la fórmula perfecta: un teixit PUL , generalment compost per un costat de polièster i un costat de poliuretà. Amb un laminatrepel·lent d'aigua, que els fa més resistents, duradors i lleugers que altres necessers.

  • RESISTÈNCIA: la principal característica dels necessers water-resistant és la seva capacitat per repel·lir l'aigua, sense deixar que penetri fàcilment a l'interior. A més, aquest teixit també ofereix protecció contra el vent, la pols i la sorra. Molt fàcil de netejar i reutilitzar.

    DURABILITAT: gràcies a la seva resistència, els necessaris water-resistant aguanten molt més el desgast i les rascades, ja que estan dissenyats per suportar condicions adverses.

    LLEUGERESA: els necessers resistents a l'aigua són més lleugers, flexibles i transpirables que els encoixinats. Per això són súper pràctics i portables, ja que no afegeixen extra pes i es poden doblegar molt fàcilment per guardar-los.

    PERSONALITZACIÓ: el nou teixit resistent a l'aigua té les mateixes possibilitats d'impressió digital que qualsevol altre material. Fotos, logos, tipografies, colors... tot el que vulguis, només a la capa exterior.

Atesa la seva versatilitat i resistència, els nous necessers resistents a l'aigua són un regal ideal per a sectors i empreses relacionades tant amb la cosmètica i la educació, com amb activitats a l'aire lliure.

  • Per cobrir totes les necessitats i ocasions, el teixit PUL està disponible per a les cinc mesures diferents de necesser:

    - NECESSER XS o ESTOIG: 8x18cm
    - NECESSER MITJÀ: 12x23cm
    - NECESSER GRAN: 18x23cm
    - MINI NECESSER PLÀ: 12x18cm
    - PORTADOCUMENTS PLÀ: 18x25cm

1 de 4