• Vivim en un món en constat canvi i desenvolupament, i les targetes de visita tradicionals s'han vist afectades, perdent part de la seva rellevància. Amb el temps, acaben a la paperera o en un calaix oblidat, gairebé sense haver-se llegit.

    Per això, sabem que l'única manera que la teva informació destaqui i perduri és que sigui útil per als teus contactes. Que, a part de presentar la teva marca, tingui un altre significat.

  • LA TEVA NOVA TARGETA DE VISITA: UNA CAMUSSA INFORMATIVA

    Una camussa informativa és un producte innovador, versàtil i pràctic que pot tenir un impacte durador en la ment dels teus contactes. Per què?

    · Té utilitat duradora: mentre les targetes de visita es poden llençar fàcilment, les camussa tenen un valor funcional: per netejar pantalles, ulleres, lents... Això assegura que la teva informació i la teva marca estiguin presents en el dia a dia de les persones.

    · Es pot personalitzar: gràcies al nostre procés d'impressió digital, el disseny de les camusses no té límits. Logos, manifestos, dades de contacte, catàleg de productes, fotografies... tot és possible!

    · Destacaràs entre la competència: regalar una camussa única en comptes d'una targeta tradicional és una estratègia excel·lent per destacar com a marca transformadora i innovadora.

    · Crearàs conversa: entregar una camussa a un esdeveniment o fira comercial sorprendrà a la gent, creant soroll, conversa i major retenció de la teva marca i imatge.

    · Apostaràs per la sostenibilitat: a més d'optar per una targeta de visita reutilitzable i multiús, apostaràs per un producte fabricat a Europa sota els criteris de sostenibilitat i circularitat. Made in Arpe with rPET.

ELEVA LA TEVA MARCA · POTENCIA LES TEVES CONNEXIONS · REINVENTA LES TEVES TARGETES

Canviar la targeta de visita per una camussa informativa i personalitzable és una manera d'assegurar que la teva informació no acabi a la paperera. D'apostar per la innovació, la transformació i la sostenibilitat en un món cada dia més competitiu i exigent.

Tornar al blog

Deixa un comentari

1 de 4