Innovació i transformació digital amb el suport del Departament d'Empresa i Treball

Com a empresa líder al sector tèxtil, des d'Arpe volem anunciar una important actualització al nostre projecte de transformació digital. Aquest, que es beneficia d'una subvenció pública del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, té com a objectiu principal la incorporació de tecnologies d'indústria 4.0 en el nostre procés productiu. Així, hem adquirit dues noves màquines de tecnologia avançada, la impressora SureColor SC-F9400 d'Epson i la màquina de fabricació de teixits circulars de gran diàmetre Jumberca - Can. A més, hem implementat un programari avançat que millora la productivitat i l'eficiència operativa.

  • Avantatges de les noves tecnologies

    Impressora de sublimació SureColor SC-F9400 d'Epson
    La SureColor SC-F9400 destaca per la seva capacitat de produir tèxtils colorits de forma ràpida i de gran qualitat. Aquesta impressora garanteix un alt rendiment i millora la precisió, minimitzant defectes, maximitzant la productivitat i reduint significativament els costos operatius.

    Màquina de fabricació de teixits de gran diàmetre Jumberca - Can Martex
    La màquina de teixits de punt circular és una altra incorporació clau en aquest projecte, ja que està equipada amb sensors SMAC 100 i integració ERP. Aquests permeten un control total del procés productiu i una millora de la productivitat gràcies a la seva capacitat per treballar a alta velocitat i amb gran precisió. Alhora, asseguren una qualitat constant i alta en els teixits produïts, complint amb els estàndards més exigents del mercat

  • Implementació de programari avançat

    A més de les màquines, el projecte inclou la implementació de dos programaris essencials:

    • Software Macció - BICaptor Maccion WOM-OEE: que permet una gestió integral del procés productiu amb un tauler de control que proporciona informació en temps real sobre la producció, velocitat i consum de materials, així com connectivitat amb l'ERP. D'altra banda, ajuda a optimitzar l'ús dels recursos, millorant l'eficiència i reduint costos.

    • Software Inèdit - NeoStampa Delta Standard: programari de referència en la impressió digital per la seva capacitat de reproduir colors independentment del substrat, tinta o màquina utilitzada. Rendiment Millorat: Podeu rasteritzar els fitxers fins a 5 vegades més ràpid, estalviant tinta i temps gràcies al sistema avançat d'autoajustament.

Amb el suport del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya

Aquest projecte de transformació digital és possible gràcies al suport del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, que ha subvencionat aquesta inversió dins la convocatòria d'ajuts 2023 a projectes de transformació digital i incorporació de tecnologies dindústria 4.0. El projecte global inclou una inversió total de 82.221 euros, distribuïts en la compra de la màquina de fabricació de teixits Jumberca, la impressora Epson SureColor SC-F9400, el programari de Macció i el programari d'Inèdit.

Des d'Arpe ens trobem en una posició immillorable per a liderar la innovació al sector tèxtil gràcies a aquesta important actualització tecnològica, assegurant així un futur de creixement i èxit.

1 de 4