Benvinguts a casa nostra!

Estem orgullosos de dir que som fabricants locals. Artesans que treballen a la seva pròpia fàbrica amb la seva pròpia gent i els seus propis processos. Tot allò que podem fer ho fem a casa, per així supervisar cada detall i assegurar la qualitat que es mereix. I com ho fem?

PAS 1

Dissenyar

Tot comença a dalt. L'equip creatiu i de disseny sol tenir una idea boja (o massa idees boges) que vol convertir en realitat. Colors, formes i mides inunden les ments fins que troben el que buscaven.

PAS 2

Impressió

Un cop aprovat el disseny, és moment d'iniciar el procés d'impressió digital: imprimir els dissenys a mida real amb les nostres impressores enormes.

PAS 3

Tallar

A baix és on passa la màgia. Agafem el llenç en blanc i el modelem com volem. Ho tallem, ho laminem, ho cosim i ho empaquetem tot a les nostres instal·lacions. Així, comencem tallant els enormes trossos de roba reciclada a les mesures preestablertes. Grandàries que han estat acuradament pensades per optimitzar tots els materials.

PAS 4

Sublimar

A continuació, passem a la calandra tèxtil. Col·loquem el paper que hem imprès abans a la plataforma i la tela ja tallada a sobre. La calandra comença a moure's... cada peça desapareix sota els rodets... la calor transfereix la tinta a la tela... i tenim una impressió súper colorida i detallada a l'altra banda!

PAS 5

Acabar el producte

Quan tot està sublimat, és el moment de muntar-ho. Netejar les vores i els fils solts, cosir les peces, afegir les etiquetes i les bandes...

Com dèiem, som artesans de cap a peus i no busquem la perfecció sinó la qualitat, la cura i l'amor.

per últim...

Empaquetar i enviar

A continuació, ho empaquetem tot molt mono utilitzant polybags, caixes, bandes de paper, targetes i etiquetes de la nostra impremta de confiança al poble del costat. El resultat?

Prova-ho per tu mateix/a!

Et recomanem...