Bosses de malla reutilitzables
per a granel

Zero Waste Bag per a Ametller Origen 

  • Client

    Amb experiència agrícola des del 1830, Ametller Origen ara reuneix 111 botigues per tot Catalunya integrant la producció agrícola, l'elaboració i la comercialització per millorar l'alimentació i la salut de les persones.

  • Què vol?

    Ametller Origen presenta un model de bossa de malla reutilitzable per a granel amb producció asiàtica, que ara vol produir localment amb uns teixits, components i Pantone concrets. El producte està format per quatre elements: la malla, el cordó, l'etiqueta i el packaging.

Proposta d'Arpe per a Ametller

Des d'Arpe oferim una bossa de malla de producció local i monomaterial, reciclada i reciclable. Tots els elements estan fabricats en empreses de proximitat (km0) i, a més, estan fets del mateix material rPET post-consum, per la qual cosa es poden reciclar tots junts en acabar-ne l'ús.

Les nostres Zero Waste Bags
  • Malla

    Definim el teixit i el lligat de la malla buscant la millor alternativa produïda localment. Així, presentem tres mostres diferents de lligat, totes fetes de teixit fabricat amb fil de polièster procedent d'ampolles rPET post-consum. Un cop escollida, portem les malles a tintar al PANTONE 155C.

  • Cordó

    Contactem amb un proveïdor de proximitat que també s'alinea amb els nostres valors i treballa amb materials rPET post-consum. Així, presentem un parell de mostres de cordons fets a mida. En aquest cas, el fil es tinta primer al PANTONE 752C que ells volen i després es trena el cordó.

  • Etiqueta

    Les etiquetes són un element molt important, ja que vesteixen i complementen el producte a més d'aportar-li un extra de qualitat i valor a la marca. Així, des de Arpe proposem una etiqueta diferent, teixida en alta definició i il·lustrant tant la marca com els materials i la procedència.

  • Packaging

    Per al nou disseny de packaging, anem a una impremta familiar de segona generació a km0, amb què treballem des dels nostres inicis. A més, substituïm el petit fil de plàstic que tancava el cartró amb un procés d'encolat que no genera residus ni materials extres, mantenint tots els valors de sostenibilitat de la bossa.

Som sostenibles perquè...

Busquem les mesures més òptimes per a les bosses i tallem la tela d'acord, per generar així la menor quantitat de residus.

Tots els elements que componen la bossa provenen d'empreses de proximitat, de km0.< /p>

Fabriquem amb teixit fet amb fil de polièster procedent d'ampolles rPET post-consum.

Són bosses monomaterials, de manera que tots els elements es poden reciclar junts quan ja no es puguin utilitzar més.

Dissenyem i fabriquem a la nostra fàbrica a Arenys de Munt que funciona amb panells solars, energia 100% renovable.

1 de 3