Travel pack
amb funda tèxtil i camussa

Conjunt a joc per Ottobock
 • Client

  Ottobock fabriquen components de pròtesis, ortesis i cadires de rodes per ajudar les persones a conservar o recuperar la llibertat de moviment. Una combinació d'innovació i tecnologia excel·lent.
 • Què vol?

  Ottobock vol regalar als clients un travel pack de coixí cervical, antifaç i funda tèxtil durant un viatge de negocis.

Proposta d'Arpe per a Ottobock

Ottobock té una idea molt clara des del principi, així que des d'Arpe ajudem en el procés i l'assessorament de productes i dissenys. Jugant amb diferents composicions, quantitats i colors, finalment es decanten per un travel pack de coixí cervical, antifaç, funda tèxtil i camussa.
El nostre travel pack
 • Funda tèxtil

  El nostre Case Study d'Iberostar dóna el seu fruit! Des d'Ottobock veuen la funda tèxtil que vam fer a mida i decideixen empaquetar el seu travel pack de la mateixa manera. Un packaging tèxtil sostenible, reutilitzable, reciclat i reciclable.
  Case Study Iberostar 
 • Productes i disenys

  Finalment, Ottobock es decanta per un conjunt a joc de coixí cervical, antifaç, funda tèxtil i camussa, fent més quantitats d'aquesta última per a futurs esdeveniments. Tots els dissenys amb el seu logotip i eslògan en blanc sobre el Pantone 534C.

Som sostenibles perquè...

Reutilitzem teixits sobrants del tall d'altres productes per crear les fundes tèxtils, fomentant l'economia circular.

Ecodissenyem i produïm localment, pensant en les mesures i processos més òptims, per tenir el menor impacte al planeta .

Fabriquem amb teixit fet amb fil de polièster procedent d'ampolles rPET post-consum.

Dissenyem i fabriquem a la nostra fàbrica d'Arenys de Munt que funciona amb panells solars, energia 100% renovable.

1 de 3