Fundes encoixinades
per a rellotges

Disseny personalitzat per a Garmin

  • Client

    Garmin és una empresa innovadora que porta la navegació GPS i la tecnologia wearable als sectors de nàutica, automoció, aviació, activitats a l'aire lliure i exercici físic, reinventant-se cap a la sostenibilitat.

  • Què vol?

    Garmin necessita una funda amb tancament que protegeixi els seus rellotges quan els comercials visiten els clients. Un producte confeccionat d'acord amb els seus valors al voltant del disseny, la innovació, les persones i l'estil de vida, molt semblants als nostres.

Proposta d'Arpe per a Garmin

Des d'Arpe enviem el catàleg i mostres físiques perquè trobin el producte que més se'ls ajusti, comptant que podem confeccionar-los a mida o donar usos diferents als actuals. I això és el que vam fer, trobar un nou ús a les nostres "fundes per a ulleres."

Les nostres fundes encoixinades
  • Producte

    Des de Garmin es comuniquen amb el nostre departament comercial i de desenvolupament de producte per trobar el que més s'ajusti a les vostres necessitats: guardar i protegir els vostres rellotges. Així, van testejar amb mostres de productes i van trobar un nou ús a les nostres fundes universals encoixinades de 7,5x18cm per a ulleres. Unes fundes molt versàtils i multiusos, súper adaptables amb goma elàstica, que tenen la doble funció de netejar i protegir.

  • Disseny

    Un cop escollit el producte, el nostre departament intern gràfic i de disseny es va comunicar amb Garmin per crear una estampa d'acord amb els seus valors i imatge corporativa. Partint des de zero, sense cap idea inicial per part del client, es van proposar diferents aplicacions del logotip i els seus colors. Finalment, van escollir un disseny d'indiana, de repetició del logotip, molt elegant, discret i bonic, en colors negres i grisos.

Som sostenibles perquè...

Ecodissenyem, busquem les mesures més òptimes per a les fundes i tallem la tela d'acord, per així generar la menor quantitat de residus.

Produïm i comprem localment, en empreses de proximitat a km0, per promoure la indústria local.

Fabriquem amb teixit fet amb fil de polièster procedent d'ampolles rPET post-consum i imprimim amb tintes certificada OEKO-TEX.

Dissenyem i fabriquem a la nostra fàbrica a Arenys de Munt que funciona amb panells solars, energia 100% renovable.

1 de 3