Col·lecció personalitzada
de fundes i camusses per a ulleres

Dissenys exclusius per a Alain Afflelou

  • Client

    Fundada el 1972, Alain Afflelou és un dels principals franquiciadors europeus de productes d'Òptica i Audiòfons, present a 19 països amb 1.418 botigues.

  • Què vol?

    Alain Afflelou busca crear una petita col·lecció de fundes per a ulleres sostenible i conscient amb el planeta per oferir i vendre a les seves botigues.

Proposta d'Arpe per a Afflelou

Des d'Arpe proposem unes fundes per a ulleres sostenibles i multifuncionals, fetes de material reciclat, en cinc dissenys diferents, complementades d'unes camusses a joc per separat. Una col·lecció Arpe x Alain Afflelou feta a mida.

Les nostres col·leccions per a òptica
  • Fundes

    Alain Afflelou escull la nostra funda universal 7,5x18cm amb el tancament de goma elàstica, adaptable a qualsevol tipus d'ulleres. Fetes amb microfibra rPET post-consum són molt suaus i ocupen poc espai, a més de tenir la doble funció de protegir i netejar. El nostre equip creatiu treballa amb Alain Afflelou per dissenyar 5 models diferents del seu gust i crear, així, la seva col·lecció personalitzada.

  • Camusses

    Suggerim complementar les seves fundes amb una camussa a joc, tant en disseny com en material. Així, d'entre les 7 mides que tenim escullen les 30x30cm amb extrems arrodonits, una mida molt útil tant per a ulleres com per a qualsevol altra pantalla o superfície delicada. S'imprimeixen digitalment amb els mateixos estampats que les fundes.

  • Packaging

    Dissenyades per vendre individualment, també ens encarreguem del packaging de tots dos productes. Així, cadascun s'empaqueta en una bossa de plàstic de polipropilè amb material 70% reciclat i 100% reciclable, i un petit cartó, també reciclat i reciclable, amb tota la informació. Tots dos elements provenen d'empreses locals a km0.

  • Logística

    Des d'Arpe ens encarreguem de la distribució i la logística a les més de 80 botigues d'Alain Afflelou repartides per Espanya. Un servei que oferim a qualsevol punt d'Europa. Gràcies al material i disseny dels nostres productes, aquests ocupen poc espai i requereixen menys CO2 en ser transportats, ja que en caben molts més en un mateix trajecte.

Som sostenibles perquè...

Busquem les mesures més òptimes per a les fundes i camusses i tallem la tela d'acord, per així generar la menor quantitat de residus.

Tots els elements que componen i empaqueten els dos productes provenen d'empreses de proximitat , a km0.

Fabriquem amb teixit fet amb fil de polièster procedent d'ampolles rPET post-consum i imprimim amb tintes certificada OEKO-TEX.

Dissenyem i fabriquem a la nostra fàbrica a Arenys de Munt que funciona amb panells solars, energia 100% renovable.

1 de 3