Coixins promocionals
per a cosmètica

Producte personalitzat per a Benefit Cosmetics

 • Client

  Benefit va molt més enllà de la cosmètica, és una passió pel benestar. La marca de celles de referència a tot el món gràcies a una experiència única tant en productes com en serveis.

 • Què vol?

  Benefit Cosmetics vol un producte promocional amb la seva marca per regalar a un esdeveniment de cosmètica, pensant en disseny i utilitat.

Proposta d'Arpe per a Benefit Cosmetics

Des d'Arpe oferim diferents productes amb el disseny i estampat de la marca. Amb un toc molt estiuenc i colorit, fem tres propostes pensades pel sector de cosmètica. Antifaç, necesser i coixí per a un pack de regal complet i únic.

Els nostres coixins
 • Proposta de productes

  Pensant en el sector, les oportunitats i la practicalitat, des de Arpe vam decidir apostar per tres productes diferents. Antifaç, necesser gran encoixinat i coixí a joc per completar el pack perfecte per a cosmètica i maquillatge.

 • Disseny

  Des d'Arpe vam agafar el disseny escollit pel client, Benefit, i el vam ajustar al producte i la forma convenient. Un disseny alegre i estiuenc que quedava molt vistós amb el nostre procés intern d'impressió digital.

 • Decisió final

  Finalment, Benefit Cosmetics es va decantar pel coixí promocional 30x0cm en impressió digital a dues cares. Empaquetats al buit per ocupar menys espai en transportar-los.

Soms sostenibles perquè...

Empaquetem els coixins al buit perquè ocupin menys espai en transportar-los.

Ecodissenyem i produïm localment, pensant en les mides i processos més òptims perquè tinguin el menor impacte al planeta.

Fabriquem amb teixit fet de fil de polièster procedent d'ampolles rPET post-consum.

Dissenyem i fabriquem a la nostra fàbrica d'Arenys de Munt que funciona amb plaques solars, energia 100% renovable.

1 de 3