Tovalloles de microfibra
per a ciclisme i fitness

Producte amb intenció de reduir la petjada climàtica
  • Client

    Tons és una marca de disseny respectuosa amb el medi ambient: roba de ciclisme i fitness d'aspecte minimalista. Fabricada per ciclistes, impresa en 3D amb plàstic sostenible, produïda a Dinamarca.
  • Què volen?

    Tons ho té clar: vol una tovallola de ciclisme (40x75cm) amb impressió digital a dues cares. Una tovallola de microfibra per a esportistes alineada als seus valors de sostenibilitat i circularitat.

Proposta d'Arpe per Tons

Les nostres tovalloles de microfibra, amb tots els estalvis que comporten, eren l'aliat perfecte per als valors de Tons 0 waste, 0 residus. Amb el disseny i les mesures ja molt clares, els vam ajudar amb el procés del packaging. Així, els vam proposar d'embolicar la tovallola només amb la banda elàstica, reduint el packaging a zero. A més, es va decidir estampar la composició de la tovallola en aquesta mateixa enlloc de cosir-la.

Les nostres tovalloles
  • Producte i disseny

    Les tovalloles de microfibra són perfectes per al món de l'esport: compactes, lleugeres, pràctiques i d'assecat ràpid. Així, Tons no va dubtar en cap moment. El seu producte era la tovallola de ciclisme 40x75cm amb disseny propi, imprès a dues cares, i amb goma elàstica. El nostre toc: imprimir la composició directament a la tovallola, junt amb els grans estalvis que comporta comparada amb una tovallola tradicional. Menys CO2, menys energia, menys aigua, menys sabó.
    Veure tots els estalvis 
  • Packaging

    El lema de Tons no es podria alinear més al nostre: evitar la sobreproducció, els inventaris i els residus. Així, finalment, decidim embolicar la tovallola amb la seva pròpia goma elàstica en comptes d'usar packaging extra i inúti. Fora polybags, fora adhesius, fora bandes de paper. Fora residus.

Som sostenibles perquè...

Ecodissenyem, busquem les mesures més òptimes per a les tovalloles i tallem la tela d'acord, per així generar la menor quantitat de residus.

Produïm i comprem localment, en empreses de proximitat a km0, per promoure la indústria local.

Fabriquem amb teixit fet de fil de polièster procedent d'ampolles rPET post-consum i imprimim amb tintes certificada OEKO-TEX.

Dissenyem i fabriquem a la nostra fàbrica a Arenys de Munt que funciona amb plaques solars, energia 100% renovable.

1 de 3