Tovalloles de microfibra
per a cosmètica capil·lar

Producte sostenible per evitar l'encrespament

 • Client

  Rulls és una marca de cosmètica capil·lar per a cabells arrissats, amb la necessitat de crear productes vegans, respectuosos, beneficiosos i fabricats a Espanya destinats a la cura d'aquest tipus de cabell.

 • Què vol?

  A Rulls li agradaria oferir als seus clients unes tovalloles de microfibra per enrotllar i assecar els cabells en sortir de la dutxa, en una alternativa sostenible d'acord amb els valors de la marca.

Proposta d'Arpe per a Rulls

El client tenia molt clar que volia una tovallola de microfibra ja que són la millor opció per reduir i evitar l'encrespament. A més, volia que els materials, processos i valors s'alineessin amb els seus. I les nostres tovalloles de microfibra sostenibles, fetes localment amb rPET, eren l'opció ideal.

Les nostres tovalloles
 • Producte

  Les tovalloles de microfibra són perfectes per assecar els cabells en general, i encara millor si són arrissats. La manera d'assecar difereix de les tovalloles tradicionals, perquè funcionen per capil·laritat, evitant l'encrespament. Així, sabíem que eren el producte ideal per a la marca. Només faltava escollir la mida: 50x95cm, una mesura ja pensada per a cabells.

  Cicle de vida de les nostres tovalloles 
 • Disseny

  Rulls volia les tovalloles impreses digitalment a dues cares amb el seu estampat a dues tintes (PANTONE 7455 C i 182 C), un disseny propi. Així, el nostre departament intern de disseny va afegir el logotip i tota la informació necessària de rentat, composició i certificats (que van decidir imprimir a la mateixa tovallola en comptes de en una etiqueta a part, una opció més sostenible). A més, van voler afegir el tancament de goma elàstica al PANTONE 2746 C i embolicar-la en una faixeta de paper reciclat. I així es van entregar.

Som sostenibles perquè...

Ecodissenyem, busquem les mesures més òptimes per a les tovalloles i tallem la tela d'acord, per així generar la menor quantitat de residus.

Produïm i comprem localment, en empreses de proximitat a km0, per promoure la indústria local.

Fabriquem amb teixit fet amb fil de polièster procedent d'ampolles rPET post-consum i imprimim amb tintes certificada OEKO-TEX.

Dissenyem i fabriquem a la nostra fàbrica a Arenys de Munt que funciona amb panells solars, energia 100% renovable.

1 de 3