Tovalloles de microfibra
per a un festival

Col·laboració anual amb Paléo Festival

 • Client

  Paléo és un esdeveniment musical Europeu de sis dies de música i espectacles, repartits en set escenaris de diversos perfils. La filosofia del festival rau en el voluntariat, l'hospitalitat i el compromís amb el planeta.

 • Què vol?

  Paléo és un esdeveniment musical Europeu de seis dies de música i espectacles, repartits en set escenaris de diversos perfils. La filosofia del festival rau al voluntariat, l'hospitalitat i el compromís amb el planeta.

Proposta d'Arpe per a Paléo Festival

El client tenia molt clar des del principi què volia i com ho volia: tovalloles de microfibra amb el seu propi disseny i en certa mida. I això vam fer. Des del 2018 que produïm, anualment i a un any vista, les tovalloles promocionals 75x155cm (excepcionant l'any de la pandèmia).

Les nostres tovalloles de microfibra
 • Producte

  El client sabia exactament quin producte volia. I és que les nostres tovalloles de microfibra amb impressió digital s'adequaven perfectament a les seves necessitats. Primer, per l'alta qualitat d'impressió i sublimació que oferim, ja que els seus dissenys tenen colors potents i brillants. Segon, per la producció, composició i disseny conscient i sostenible.

  Cicle de vida de les nostres tovalloles 
 • Disseny i packaging

  El disseny de les tovalloles és propi del client i diferent cada any. A excepció del primer any, que va ser un termogravat, sempre ha estat imprès digitalment a una sola cara, deixant la part del darrere en blanc. Sempre s'emboliquen individualment en una polybag amb un sticker personalitzat a la part frontal.

 • 2023

 • 2022

 • 2020

 • 2018

Som sostenibles perquè...

Ecodissenyem, busquem les mesures més òptimes per a les tovalloles i tallem la tela d'acord, per així generar la menor quantitat de residus.

Produïm i comprem localment, en empreses de proximitat a km0, per promoure la indústria local.

Fabriquem amb teixit fet amb fil de polièster procedent d'ampolles rPET post-consum i imprimim amb tintes certificada OEKO-TEX.

Dissenyem i fabriquem a la nostra fàbrica a Arenys de Munt que funciona amb panells solars, energia 100% renovable.

1 de 3