Tovalloles de microfibra
per a un gimnàs

Una solució més sostenible i estalviadora

 • Client

  Els DiR són una cadena de gimnasos repartits per tot Catalunya que promouen una vida sana i activa, amb moltes propostes diferents d'activitats i esports.

 • Què vol?

  Els gimnasos DiR busquen una alternativa més sostenible i estalviadora a les tovalloles de cotó que ofereixen als seus clients.

Proposta d'Arpe per a gimnases DiR

A Arpe som especialistes en tovalloles de microfibra, per la qual cosa n'hem estudiat i analitzat totes les propietats. Així, oferim a DiR un canvi radical. Passar de les voluminoses tovalloles de cotó a unes tovalloles de microfibra lleugeres, compactes, reciclades i d'assecat ràpid. Un estalvi indiscutible en tots els sentits.

Les nostres tovalloles
 • Situació

  Els DiR ofereixen una tovallola a cada persona que entra al gimnàs, per la qual cosa cada dia n'utilitzen, en renten i n'assequen centenars i milers. Així, es van adonar que les tovalloles de cotó no eren gens pràctiques: ocupaven molt d'espai i trigaven a assecar-se. I van començar a buscar una opció més sostenible i estalviadora.

 • Producte

  A més d'estar fetes amb fil rPET post-consum, les nostres tovalloles ocupen un 70% menys d'espai i consumeixen molta menys aigua, sabó i energia en rentar i assecar. Així, els gimnasos DiR van canviar totes les tovalloles de cotó per les nostres de microfibra, en una serigrafia blava amb la seva marca, remarcant tots aquests estalvis.

 • Adaptació

  Els canvis no són fàcils. Primer, perquè com a empresa mai no saps si sortirà rendible a llarg termini. Segon, perquè tampoc saps com reaccionessin els clients. Ara, vist amb perspectiva, encara que tothom necessita un temps d'adaptació, pot dir que aquest canvi els ha suposat un enorme estalvi tan econòmic com de consum.

Som sostenibles perquè...

Ecodissenyem, busquem les mesures més òptimes per a les tovalloles i tallem la tela d'acord, per així generar la menor quantitat de residus.

Produïm i comprem localment, en empreses de proximitat a km0, per promoure la indústria local.

Fabriquem amb teixit fet amb fil de polièster procedent d'ampolles rPET post-consum i imprimim amb tintes certificada OEKO-TEX.

Dissenyem i fabriquem a la nostra fàbrica a Arenys de Munt que funciona amb panells solars, energia 100% renovable.

1 de 3