Tovalloles de microfibra
per patrocini

BerryWorld per a una competició de natació
 • Client

  BerryWorld subministra fruits vermells de primera des de 1994, cultivant i produint de manera sostenible per garantir un consum agradable, responsable i de màxim sabor.
 • Què vol?

  BerryWorld patrocina una competició de natació organitzada per un dels supermercats líders d'Anglaterra, i necessita una tovallola personalitzada que reflecteixi tant l'esdeveniment com els valors de qualitat i sostenibilitat.

Proposta d'Arpe per a BerryWorld

L'equip de màrqueting de BerryWorld tenia una idea molt clara del disseny i producte. Així, des d'Arpe els mostrem les diferents opcions de tovalloles, tant de mides com d'acabats i packagings, perquè acabin d'escollir el producte final.
Les nostres tovalloles de microfibra
 • Producte

  Les nostres tovalloles són un molt bon reflex de les idees i els valors que transmet BerryWorld, apostant per un creixement i un futur sostenible. Les produïm de manera local i responsable, amb materials reciclats d'alta qualitat i cuidant fins al mínim detall. Per això van escollir la nostra tovallola de microfibra 50x95cm, que genera un 76% menys de CO2 que una de cotó en produir-se.
 • Disseny i packaging

  BerryWorld es va encarregar del disseny de la tovallola, amb una primera proposta de disseny a una sola cara, deixant un costat en blanc. Finalment, van optar per una impressió digital a dues cares, amb el seu disseny a un costat i el mateix fons blau turquesa a l'altre. Pel que fa al packaging, els va agradar la nostra proposta de banda de paper reciclada, personalitzant el text de marca i les propietats en el color corporatiu.

Som sostenibles perquè...

Ecodissenyem, busquem les mesures més òptimes per a les tovalloles i tallem la tela d'acord, per així generar la menor quantitat de residus.

Produïm i comprem localment, en empreses de proximitat a km0, per promoure la indústria local.

Fabriquem amb teixit fet amb fil de polièster procedent d'ampolles rPET post-consum, i imprimim amb tintes certificada OEKO-TEX.

Dissenyem i fabriquem a la nostra fàbrica a Arenys de Munt que funciona amb plaques solars, energia 100% renovable.

1 de 3