Fullet informatiu
en una camussa

Reinventant el clàssic fulletó o flyer de paper

 • Client

  Camper és una marca familiar de calçat fundada a Mallorca el 1975, compromesa a crear productes avançats al seu temps amb dissenys únics i originals.

 • Què vol?

  Camper cambió sus folletos informativos de papel por unos impresos en algodón. Y, aunque la idea era brillante, el material no les daba buen resultado.

Proposta d'Arpe per a Camper

Les camusses de microfibra van ser l'origen d'Arpe, però el fulletó informatiu tèxtil va ser el nou començament. Fa més de 20 anys que vam veure el gran potencial d'aquest producte i el vam patentar. Un material suau i durador, que no desfila, perfecte netejar i abrillantar superfícies delicades. I això vam proposar a Camper.

Les nostres camusses de microfibra
 • Material

  Camper ens va trobar quan buscava un material de qualitat per a les seves noves camusses. La microfibra no era gaire coneguda aleshores, però nosaltres ja en sabíem els grans avantatges: netejava i polia més, no contaminava l'entorn i es podia rentar més vegades. Així, Camper va decidir fabricar els seus nous fulletons informatius en microfibra.

 • Disseny color

  Com hem dit, canviar de cotó a microfibra era un salt enorme en aquell moment. Així, els vam proposar tintar el teixit en peça en un color beix que recordava el cotó. I afegir el disseny amb la informació després, en impressió digital a una sola cara.

 • Plegat i packaging

  Vam treballar molt conjuntament en el plegat el packaging, ja que volíem que semblés un fullet informatiu "típic i real," que s'anés desplegant a poc a poc. Finalment, vam enfundar les camusses individualment en una polybag a mida.

Som sostenibles perquè...

Ecodissenyem, busquem les mesures més òptimes per als productes i tallem la tela d'acord, per així generar la menor quantitat de residus.

Produïm i comprem localment, en empreses de proximitat, km0, per promoure la indústria local.

Fabriquem amb teixit fet amb fil de polièster procedent d'ampolles rPET post-consum i imprimim amb tintes certificades OEKO-TEX.

Dissenyem i fabriquem a la nostra fàbrica a Arenys de Munt que funciona amb plaques solars, energia 100% renovable.

1 de 3