• Actualment, com et presentes al món i als teus clients és molt important. La manera com expresses la teva marca, la teva imatge corporativa, el teu estil, el teu to de veu i la teva manera de ser els marcarà d'una manera o altra. I en aquest mercat tan sobrecarregat d'oferta, demanda i informació, ésser original i autèntic és tot un repte.

 • Un regal vistós, durador i pràctic: camusses informatives 100% personalitzades

  Aprofita la teva propera fira o trobada per atraure el públic i promocionar-te de manera diferent i cridanera.

  A Arpe dissenyem camusses de microfibra reciclada d'acord amb la teva imatge corporativa, impreses a doble cara perquè la teva marca destaqui entre la competència. Escull la mida, el color, la tipografia, el text, les fotografies i el packaging, sempre amb l'ajuda del nostre departament intern de disseny.

  Les nostres camusses 
 • Mini carpeta

  Producte local fet amb cartró 100% reciclat i reciclable, amb la possibilitat d'afegir el teu logotip i el teu text tant dins com fora.

 • Polybag amb solapa

  Les nostres polybags ara fetes amb un 70% de plàstic reciclat i 100% reciclables. A Arpe estem reemplaçant totes les mides de polybags per aquesta nova composició.

 • Cartró amb polybag

  Hechos de cartón y plástico reciclado y reciclable, como los packagings anteriores. Puedes añadir un cartón con texto y logo personalizados dentro de una polybag o doblarlo con la gamuza.

  Tornar al blog

  Deixa un comentari

  1 de 4