• Comencem aquest nou any amb un producte revolucionari que és, de ben segur, el futur. O, almenys, ho hauria de ser. Les nostres Zero Waste Bags són l'alternativa indiscutible a les bosses de plàstic o qualsevol bossa que sigui residual i temporal. Els articles d'un sol ús ja no són cap opció.

    Pensa-ho. De què serveix utilitzar nous materials, noves energies i nous productes si podem reutilitzar els anteriors? El planeta ja no pot sostenir els nostres processos i accions, així que és hora de tornar-li una mica del que li hem tret.

  • Per comprar, per emmagatzemar, per viatjar, per embolicar, per regalar, per a tot... utilitza i reutilitza la teva pròpia bossa, i la mateixa bossa! I si aquestes bosses reutilitzables ja han estat reutilitzades? La sostenibilitat 360 i la circularitat són el camí a seguir!

    Les nostres Zero Waste Bags estan fabricades amb un teixit fet amb fil de polièster procedent d'ampolles rPET post-consum. En altres paraules, les nostres Zero Waste Bags equivalen a centenars d'ampolles de plàstic reciclades. Aquestes es fonen i redueixen per crear microfibra, també anomenada fil de polièster, llesta per ser utilitzada de nou. I com la fem servir? Portem aquests fils superfins a la nostra fàbrica a prop de Barcelona i els convertim en grans peces de roba. Grans peces que es transformen en un llenç en blanc ple de possibilitats. Una d'elles: les nostres Zero Waste Bags.

  • Les nostres Zero Waste Bags vénen amb una tela imprimible on pots escriure i il·lustrar el que vulguis. Receptes, instruccions, eslògans, logotips, noves campanyes... aquestes borses es converteixen en un recurs extra de màrqueting per a la teva marca, afegint-li molt valor i personalitat i sense oblidar mai aquesta sostenibilitat 360 de què parlàvem. Perquè fabriquem amb teixit reciclat, ia més imprimim amb tintes amb certificació OEKO-TEX. Si ho fem, ho fem bé.


    Les Zero Waste Bags són polivalents i versàtils, pensades per a qualsevol moment i ocasió. També són resistents i lleugeres, cosa que les converteix en l'alternativa perfecta per reduir els plàstics d'un sol ús i mostrar la millor versió de la marca. Ser sostenible no vol dir sacrificar el disseny, la qualitat o la consciència de marca. De fet, la millora i impacta el nostre estimat planeta i totes les seves persones de manera positiva. Què més necessites?

    Veure Zero Waste Bags 
Tornar al blog

Deixa un comentari

1 de 4