• La nostra Co-fundadora i Directora Creativa, Montse Pera, va participar el passat 4 de maig en una taula d'experiències dins del programa IMPULSA, per explicar la seva experiència i vivència com a dona empresària.

  • Aquest programa ofereix un espai de reflexió, desenvolupament i aprenentatge per a dones professionals i emprenedores del territori. Un lloc per debatre sobre estratègies de creixement de negocis amb persones que ho han viscut des de dins.

La Montse va compartir la taula d'experiències amb la inspiradora Cristina Gutiérrez, Educadora Emocional i CEO de La Granja, Ability Training Center. Reflexionant sobre casualitats, benestar emocional, persistència, aprenentatges, lluites, límits...

Ens quedem amb dos grans consells de les dues empresàries:

"Dóna't tres anys abans de tirar la tovallola. Durant aquests anys empapa't, observa molt. El que aprenguis aquests anys et servirà, encara que no ho sembli en un primer moment."

"Col·labora, que és el mateix que sumar. Col·laborar significa que coneixes els teus límits, fins on pots arribar. Busca algú amb altres coneixements per arribar més lluny."

1 de 4